Política

Els 39 morts trobats en un camió eren xinesos

Vuit de les 39 persones trobades mortes, dimecres passat, en un contenidor frigorífic a Essex, a l’est de Londres, són dones i la resta homes, i tots de nacionalitat xinesa, segons va informar ahir la policia. Els cadàvers van ser localitzats dimecres a la matinada en un contenidor enganxat a un tràiler en un polígon industrial de la localitat de Grays, i el conductor del vehicle va ser detingut sota la sospita d’assassinat. Els mitjans l’han identificat com a Mo Robinson, un nord-irlandès de 25 anys que continua sent interrogat. La policia va informar també de l’escorcoll de tres propietats al comtat d’Armagh, a Irlanda del Nord, en el marc d’aquesta investigació, que serà llarga, ja que s’haurà de practicar una autòpsia a cadascun dels cossos per tal d’establir les causes de la mort i la identitat de les víctimes. “No sabem quant temps ens ocuparà” tota l’operació, afegeix la nota de la policia.

Els 39 cossos sense vida van ser localitzats després que els agents rebessin una trucada dels serveis d’emergència. El contenidor havia arribat dimecres a la localitat de Purfleet, a la riba del Tàmesi, en un transbordador procedent del port belga de Zeebrugge, on les autoritats han obert ja una investigació. També l’Agència Nacional del Crim britànica treballa per esbrinar la possible participació de grups organitzats en el succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia