Política

Centenars de manifestants recorren el centre de Barcelona per tornar a expressar el rebuig a la sentència del procés

Els manifestants han llençat algunes castanyes a la seu del PP

Durant la visita a la seu de Cs, un veí ha llençat una galleda d’aigua als concentrats

Centenars de manifestants han caminat aquest dimecres al vespre per la Diagonal i altres vies de Barcelona, com el carrer de Balmes i del Comte d’Urgell, en la marxa convocada pels CDR per tornar a rebutjar la sentència del procés.

La marxa s’ha iniciat al voltant de dos quarts de vuit del vespre als Jardinets de Gràcia i ha avançat en sentit Llobregat amb el lema ‘Castanyada contra Espanya’. Arran de la manifestació, el trànsit s’ha hagut d’interrompre a la Diagonal en els dos sentits de la circulació, excepte el lateral en sentit Besòs.

Els participants s’han adreçat primer fins a la seu dels Ciutadans, al carrer de Balmes, i posteriorment a la del Partit Popular, al carrer del Comte d’Urgell, on han llençat algunes castanyes.

Al voltant de tres quarts del vuit del vespre, els manifestants han arribat a la seu de Ciutadans, on ja els esperaven tres furgonetes de la Brimo dels Mossos d’Esquadra. Allà, els participants a la protesta han cridat ‘Vosaltres, feixistes, sou els terroristes” i, dirigit als agents, “Fora les forces d’ocupació”, “Vergonya em faria ser policia” i “Buch dimissió”. S’ha produït algun moment de tensió quan des d’un balcó proper a la seu de Cs un veí els ha llençat aigua. Una mitja hora després d’haver arribat en aquest punt, els manifestants han reprès la marxa pel carrer Balmes.

Els manifestants han arribat a la seu del PP, també custodiada per tres furgonetes dels Mossos i on han llençat castanyes, algun moniato i ous, que han impactat contra la façana.

Poc abans de les nou, han abandonat la seu de la formació popular i han baixat pel carrer del Comte d’Urgell. La marxa ha acabat cap a dos quarts de 10 del vespre a la plaça de la Universitat, on alguns dels participants s’han afegit a l’acampada dels estudiants.

D’altra banda, un altre grup de persones ha tornat a tallar la Meridiana com venen fent des que es va fer pública la sentència del judici de l’-O. En aquest cas, ja és el 17è dia que es repeteix la protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA