Política

Arancha González Laya serà la ministra d’Exteriors del nou govern de Pedro Sánchez

Arancha González Laya serà la ministra d’Exteriors del nou govern de Pedro Sánchez

Arancha González Laya serà la ministra d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació del nou govern de Pedro Sánchez, segons confirmen fonts de Moncloa. González Laya (Sant Sebastià, 1969) és actualment subsecretària general de l’ONU i directora executiva del Centre de Comerç Internacional (ITC). És llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra i té un postgrau en Dret europeu per la Universitat Carlos III de Madrid. Va ser directora del gabinet del director general de l’Organització Mundial de Comerç (OMC) i la seva representant al G-20. A banda, ha tingut diversos càrrecs a la Comissió Europea i va començar la seva carrera professional al sector privat. Parla euskera, anglès, francès, alemany i italià. Les mateixes fonts han explicat que al ministeri que encapçalarà González Laya la “diplomàcia econòmica serà prioritària”.

Moncloa també ha confirmat que es crearà un nou ministeri de Seguretat Social, Inclusió i Migracions que també tindrà un “enfocament amb clara vocació econòmica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia