Política

Sassoli comunicarà al ple de dilluns a Estrasburg la seva posició sobre Junqueras

Els serveis jurídics del Parlament Europeu encara no han emès la seva opinió, segons fonts del gabinet del president

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, comunicarà oficialment al ple de dilluns a Estrasburg la seva posició sobre Oriol Junqueras arran de la resolució del Tribunal Suprem que confirma la seva inhabilitació. Els serveis jurídics encara estan examinant la decisió del suprem i de moment no han enviat la seva opinió a Sassoli, segons fonts del gabinet del president. Les mateixes fonts asseguren que l’italià, per qüestions de procediment, només pot anunciar la seva decisió al plenari.

A principis de setmana l’Eurocambra havia comunicat internament que el dilluns prendria nota de la condició d’eurodiputat de Junqueras, igual que Carles Puigdemont i Toni Comín, vista la sentència del Tribunal de Justícia de la UE sobre la seva immunitat, però a l’espera del Suprem. Fins i tot, el líder d’ERC ja té un perfil propi a la web del Parlament Europeu.

Tot i això, ara la cambra ha de dir què farà amb el seu escó arran de la decisió del Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia