Política

Junts defensa el baixador del TAV a l’aeroport

La cap de llista a la demarcació, Gemma Geis, reclama que es descentralitzin les taxes per “fer-lo més competitiu”

Posa l’accent a fer una gestió diferent

La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, va defensar ahir “la necessitat d’executar el baixador del TAV a l’aeroport” i va qualificar aquesta obra de mesura clau per a la revitalització de la infraestructura. “Òbviament donarem suport a la construcció d’aquesta estació”, va assenyalar Geis afegint-hi, però, que “en massa ocasions els projectes s’acaben quedant al calaix”. En aquest sentit, Junts aposta no només pel baixador, sinó també per polítiques actives que ajudin a promoure l’aeroport. “Hem de posar l’accent en la necessitat de fer una gestió diferent, que se centri a descentralitzar les taxes i augmentar-ne la competitivitat”, va indicar Geis tot recordant que s’ha de partir d’aquesta base si l’objectiu és reactivar-lo. Geis va fer campanya ahir amb la candidata de la Selva Maria Antònia Batlle i els alcaldes de Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva, Salvador Balliu i Montserrat Roura.

El baixador forma part del decàleg de Junts a la demarcació, que en matèria d’infraestructures també recull la promoció del desdoblament de l’N-II Nord i l’R3, l’execució de la C-32 i la variant d’Olot i el desenvolupament del port de Palamós com a port internacional. Durant la jornada d’ahir a la Selva, Geis es va reunir amb representants de la plataforma No a la MAT, i els va donar el seu suport en la reivindicació de la derogació del ramal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia