Política

En llibertat els quatre últims detinguts pels aldarulls a Terrassa en la manifestació pro-Hasél

Arran s’han concentrat aquest dissabte davant la comissaria de Mossos de la ciutat vallesana en suport dels arrestats

Els quatre últims detinguts pels aldarulls a Terrassa en la manifestació pro-Hasél han sortit en llibertat aquest dissabte després de passar a disposició judicial, segons ha informat Alerta Solidària. Els tres menors arrestats ja havien quedat lliures de matinada. “En llibertat els set detinguts en la manifestació per Hasél. Encararem els processos judicials exigint la retirada de tots els càrrecs”, ha piulat l’organització de l’esquerra independentista. Arran s’ha concentrat aquest dissabte davant la comissaria de Mossos de la cocapital vallesana en suport dels arrestats, un dels quals militant de la formació juvenil de l’esquerra anticapitalista. Una vuitantenta de persones han secundat l’acte, que s’ha desenvolupat sense incidents.

La manifestació a Terrassa per reclamar la llibertat de Hasél va començar pels voltants de les vuit del vespre davant l’Ajuntament, amb la participació d’unes 200 persones, segons xifres de la policia. Els concentrats es van traslladar després cap a la comissaria de la Policia Nacional, al carrer de Baldrich, però es van trobar un bloqueig d’agents de la Brigada Mòbil dels Mossos. Allà hi va haver llançaments d’objectes contundents (pedres i llaunes), ous i pirotècnia a la línia policial, a escassos metres de la manifestació. Els Mossos van acabar carregant i dispersant la manifestació. En paral·lel, un grup d’esvalotadors va fer barricades, cremar contenidors i provocar danys a una entitat bancària.

El Sindicat de Mossos i Policia Local es personarà com a acusació

Fins a un quart d’onze de la nit els Mossos havien detingut set persones, tres de les quals menor d’edat. El sindicat de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Catalunya ha informat que es personarà com a acusació contra els detinguts pels disturbis a Terrassa. “Després dels aldarulls d’avui a Terrassa, des del Sindicat de policies de Catalunya ens personarem com a acusació contra els detinguts. Prou violència contra la policia”, ha piulat l’SPC-Mossos, que ha adjuntat un parell de vídeos dels arrestos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La candidatura encapçalada per Albiach es dirà Comuns Sumar

barcelona
guerra a gaza

Desenes de morts per un bombardeig israelià a Síria

barcelona
societat

L’Audiencia Nacional cita les defenses de l’Operació Judes per dilluns de Pasqua

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca amb drons i míssils la infraestructura energètica ucraïnesa

barcelona
guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona