Política

Dolors Sabater, hospitalitzada per la Covid-19

La diputat de la CUP es troba a l’Hospital Municipal de Badalona

La formació assegura que el seu estat és “estable” però ha hagut d’ingressar per la “necessitat d’oxigen”

La presidenta del grup de la CUP-NCG al Parlament Dolors Sabater ha ingressat a l’hospital per la Covid-19, segons ha confirmat ella mateixa.

“Aquests dies no puc seguir la feina política i pública com cal, perquè he de fer front, com tants altres milers de persones, a la Covid-19. Estic a l’hospital”, ha anunciat en un missatge a les xarxes socials.

Sabater ha volgut agrair la feina “al personal de tot l’àmbit sanitari i a tot el sistema de salut pública”. “Estem en bones mans”, ha assegurat.

Fonts de la formació independentista han explicat que la diputada està ingressada a l’Hospital Municipal de Badalona i que el seu estat de salut és en tot moment “estable”.

Les mateixes fonts han detallat que el motiu de l’hospitalització és la “necessitat d’oxigen” i es preveu que passi “només uns dies” ingressada.

En aquest sentit, han assegurat que Sabater es troba bé i segueix l’actualitat política i el treball del grup parlamentari “en la mesura del possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia