Política

Aragonès, absent de nou en l’arribada del rei i Sánchez en la primera jornada del MWC21

Colau tampoc participa en la rebuda al monarca a les portes del recinte firal

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ni cap membre del Govern ha assistit aquest dilluns al matí en l’arribada del rei Felip VI i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al recinte de Gran Via de Barcelona, on des de primera hora se celebra la primera jornada del Mobile World Congress 2021. Instants abans de l’arribada del monarca, al voltant de dos quarts de deu del matí, ho han fet Pedro Sánchez; el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman; i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, junt amb altres autoritats. Tampoc hi ha estat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb un grup d’empreses presents al Mobile, que els han exposat les principals novetats en el saló.

Altres autoritats presents en l’arribada del monarca, han estat la vicepresidenta del govern espanyol i ministra d’Economia i Transformació Digital, Nadia Calviño; la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; el cap de l’oposició i líder del PSC, Salvador Illa; la tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet; i l’alt comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, entre d’altres.

Un cop a dins, les autoritats –en aquest cas amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que s’ha afegit a la comitiva- s’han trobat a porta tancada amb un grup d’empreses en l’acte inaugural amb un aforament reduït i a porta tancada. Les companyies els han exposat les novetats del sector i el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha anat introduint les empreses als assistents. A més, el monarca també ha saludat els membres del consell d’administració de Fira de Barcelona.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van coincidir aquest diumenge al vespre al sopar inaugural del Mobile World Congress, on van compartir taula. Aquest matí, Aragonès i el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, inauguraran l’estand de la Generalitat al saló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona
politica

Aragonès recela de la crida a la unitat de Puigdemont: “No m’en refiaria gaire”

barcelona
regne unit

El Parlament britànic aprova el pla per deportar migrants a Ruanda

barcelona
política

Zapatero: “Hauria estat tremendament negatiu veure Puigdemont a la presó”

barcelona
alemanya

Detenen l'assistent d’un eurodiputat d’AfD sospitós d’espiar per a la Xina

barcelona
Jon O. Urain
Editor de política de ‘Berria’

“EH Bildu ja és una alternativa de govern al País Basc”

Barcelona
Carles Puigdemont
Candidat de Junts + Puigdemont x Catalunya

“Si hi ha una majoria simple però sòlida hem d’intentar governar”

Perpinyà