Política

Garamendi (CEOE) defensa Calviño i critica la reacció d’Unides Podem

El president de la patronal nega que el pacte estigui avançat i es queixa que “així és molt difícil negociar

Afirma que Europa no demana una contrareforma laboral

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha defensat aquest divendres la vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics, la socialista Nadia Calviño, a la qual Unides Podem –socis del govern de coalició amb el PSOE- acusen d’“ingerència” en el procés de negociació per modificar la regulació del mercat laboral.

En una atenció als mitjans aquest divendres, el líder de la patronal espanyola ha afirmat que és “lògic” que Calviño opini sobre la reforma laboral perquè és una qüestió que “influeix de forma decisiva en l’economia” i en la qual tenen coses a dir altres departaments que no són el de Treball.

Garamendi ha criticat la reacció d’Unides Podem a les paraules de Calviño i ha lamentat que amb filtracions a la premsa “és molt difícil treballar” en les taules de negociació. El president de la patronal ha negat que el pacte estigui avançat i ha dit que si la negociació serà un “míting” d’UP, la CEOE no hi participarà.

Segons ell, la Unió Europea “no està demanant la contrareforma laboral que alguns membres del govern diuen” sinó que reclama que els nivells de temporalitat del mercat laboral espanyol es rebaixin a índexs similars als de la mitjana europea.El Parlament britànic investigarà les traces de cocaïna detectades als seus lavabos

Londres

Govern i comuns ultimen l’acord final pel pressupost

barcelona
Escàndol d’assetjament sexual i laboral als comuns

Escàndol d’assetjament sexual i laboral als comuns

Barcelona
JAUME BOSCH
exdiputat ICV

“De confrontació sempre n’hi ha hagut al Parlament, però s’hi dialogava”

barcelona

L’SPD alemany dona un xec en blanc al tripartit de Scholz

Berlín

La Generalitat pateix el pitjor ciberatac del 2021

Barcelona

Macron rehabilita el príncep hereu saudita amb una polèmica visita

París

Illa surt en defensa del PP davant Cambray

Barcelona
EL RADAR

Pors que no se’n van