Política

Rússia diu que ha pres el ple control de localitat d’Izium, a regió de Khàrkiv

El portaveu del Ministeri de Defensa de Rússia, Igor Konashénkov, ho ha afirmat en un comunicat aquest matí

Rússia ha assegurat aquest dijous que les seves forces han pres el ple control de la localitat d’Izium, a la regió ucraïnesa de Khàrkiv, on els últims dies es registraven intensos combats.

El portaveu del Ministeri de Defensa de Rússia, Igor Konashénkov, ha afirmat al primer comunicat militar matutí que “pel matí del 24 de març els destacaments de la Força Armada russa han pres el ple control de la ciutat d’Izium, a la regió de Khàrkiv “s. “L’Exèrcit continua complint les tasques de l’operació militar especial”, ha afegit el portaveu castrense.

Konashénkov ha dit que durant la nit l’aviació russa ha destruït 60 objectius militars a Ucraïna, inclosos quatre dipòsits d’armes i dos drones.

En total, des de l’inici de l’ofensiva militar fa avui un mes, les forces russes han eliminat 257 vehicles aeris no tripulats, 202 sistemes de míssils antiaeris, 1.572 tancs i altres vehicles blindats de combat, 160 llançacoets múltiples, 633 artilleria de campanya i morters , així com 1.379 unitats de vehicles militars especials ucraïneses, segons Konashénkov.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia