Política

societat

Dubtes sobre l’ús de l’uniforme de l’exèrcit en una fira

El govern de la Paeria dona per feta la participació de l’exèrcit en el Formaocupa, el Saló de la Formació i l’Ocupació, després que un jutjat de Lleida ordenés l’any passat a l’ens firal acceptar la participació de la institució militar en l’esdeveniment. Es va recórrer contra la sentència a l’Audiència de Lleida però encara no han rebut cap resposta. En aquest sentit, la Paeria ha demanat a la justícia que clarifiqui si els militars hi han d’anar o no uniformats i reclama que se segueixi el mateix criteri que en la sentència de l’Audiència de Girona que permet a l’exèrcit ser a l’Expojove però sense l’uniforme militar.

societat

Ple en la Setmana Medieval de Montblanc

redacció

La 35a edició de la Setmana Medieval de Montblanc, que se celebrarà des de demà fins a l’1 de maig, recupera la normalitat amb tots els actes tradicionals, com són la representació de la llegenda de sant Jordi, els jocs medievals, el Dracum Nocte o la mostra d’oficis. La majoria es faran a l’aire lliure i sense grans restriccions. Enguany, entre les novetats destaca la cloenda Dones de llegenda, una obra dedicada a l’empoderament de les dones. Fonts de l’Associació Medieval també recalquen que ja s’han venut més de 3.000 entrades. “Serà un Sant Jordi de rècord absolut de visitants”, sosté l’alcalde, Josep Andreu.

economia

Damm triplica el 2021 els guanys de l’any anterior

redacció

El grup Damm va guanyar l’any passat 121 milions d’euros, que suposen un increment de gairebé el 200% comparats amb el resultat del 2020, quan la cervesera catalana va obtenir un benefici net de 40,5 milions. Segons va detallar ahir la companyia en un comunicat, els resultats mostren una recuperació dels ingressos prepandèmia. De fet, l’empresa va ingressar l’any passat 1.488 milions, un 7,5% més que abans de la crisi sanitària gràcies a la normalització de l’activitat de la restauració i el turisme. La producció de begudes i cerveses va arribar als 19,3 milions d’hectolitres, 1,2 milions més que el 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona
Estats Units

Descartat un segon jurat del judici contra Trump a Nova York

Barcelona