Política

Sergi Palomeras repeteix com a cap de llista d’Esquerra a Vilafant

“El municipi necessita un nou impuls que només nosaltres som capaços de donar. Fins ara hem estat treballant fermament des de l’oposició i canviant moltes dinàmiques”, afirma

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Vilafant ha escollit a Sergi Palomeras com a cap de llista de les properes eleccions municipals del 2023. La reunió, que ha comptat amb la participació dels militants i simpatitzants d’Esquerra Republicana al municipi, ha avalat l’única candidatura proposada.

Palomeras ha destacat que les eleccions del maig del 2023 han de ser les que portin a la definitiva victòria republicana per Vilafant. El projecte, nascut fa 8 anys, ha anat madurant i ampliant suports a les darreres conteses electorals. Palomeras entén que “ara és el moment d’Esquerra a l’Ajuntament de Vilafant. El municipi necessita un nou impuls que només nosaltres som capaços de donar. Fins ara hem estat treballant fermament des de l’oposició i canviant moltes dinàmiques. Assolint l’alcaldia l’any vinent, podrem posar en pràctica les polítiques republicanes que han de posar les persones al centre de totes les decisions”, ha destacat el ja oficialment candidat. “Compto amb un grup de gent preparada i compromesa des de sempre amb el poble”, ha afegit Palomeras.

Palomeras ha estat vinculat a ERC de Vilafant, participant a les llistes electorals de 2003 i 2007. Ha encapçalat la candidatura a les eleccions de 2015 i 2019, aconseguint, en aquestes últimes, els millors resultats d’Esquerra Republicana al municipi amb l’obtenció de cinc regidors. És professor de Geografia i Història a un institut de secundària i actualment graller de la colla gegantera de Vilafant i vocal dels Amics de Manol i Palol Sabaldòria. Des de sempre, ha participat a la vida associativa i cultural del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona