Política

La candidata del PSC a Riells Viabrea presenta el seu equip

La candidata socialista a l’alcaldia de Riells i Viabrea, Cristina Martínez, va presentar dissabte al vespre els components de la seva llista per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, procedents de diversos sectors.

En l’acte, al qual van assistir un centenar de persones, Martínez va comptar amb el suport de l’expresident José Montilla i del diputat al Parlament Òscar Aparicio. Després de presentar al seu equip, l’alcaldable socialista va dibuixar els eixos principals del seu programa. En relació amb la seguretat, la candidata va explicar que els plans de la Generalitat per incrementar en 8 agents el número de mossos a Santa Coloma de Farners no és una solució per a Riells, donada la distància entre els dos municipis. Per això, Martínez reclama una sotscomissaria a la Selva Sud, o bé incrementar els recursos de la policia local.

Cristina Martínez va reclamar millores en els equipaments educatius–per finalitzar amb els alumnes amb barracons a la població-; posar més recursos i atenció en la neteja i el manteniment de carrers i jardins; més metges per incrementar la qualitat assistencial i, per últim la millora de la connectivitat. En aquest apartat va reclamar “una major freqüència de pas de trens que parin a Riells i Viabrea, així com un bus urbà que permeti a tots es veïns i veïnes del poble desplaçar-se als principals serveis i equipaments del municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia