Política

política

Junts per Blanes presenta la seva candidatura amb Joan Felip al capdavant

El partit també compta amb el suport d’exalcaldes de la vila com Fèlix Bota, Ramón Ramos o Josep Trias

El candidat de Junts a l’alcaldia de Blanes, Joan Felip, ha presentat la llista de les properes eleccions a un acte celebrat aquest dimecres al vespre al Restaurant Sant Antoni. Segons el partit, es tracta “d’una llista plural, transversal i formada per persones que estimen Blanes”. D’aquesta manera, Felip compta amb el suport d’exalcaldes de la vila com Fèlix Bota, Ramón Ramos o Josep Trias, autoritats que ocupen les darreres posicions de la llista del candidat.

En paral·lel, el candidat de Junts també ha aprofitat per destacar que “la llista representa una aposta clara per Blanes i per les persones que viuen en aquesta vila. Som persones compromeses amb el nostre municipi i amb la seva gent, i volem liderar el canvi necessari perquè Blanes avanci i progressi”. Felip ha agraït el suport dels exalcaldes que l’han acompanyat, i ha afirmat que “amb el seu suport, ens reafirmem en el nostre compromís amb Blanes i amb els blanencs i blanenques”.

D’aquesta manera, la candidatura de Junts per Blanes es presenta “amb una clara aposta per governar amb transparència, participació ciutadana proximitat”. En aquest sentit, Joan Felip ha recordat que “treballarem per fer realitat una piscina municipal, la continuïtat del projecte de la C32, i l’accessibilitat a l’ajuntament per a tots els veïns i veïnes de la vila”.

La llista de Junts a Blanes està integrada per Mònica Rabassa, Jaume Frigola, Teresa Crespo, Lluís Pascual, María Román, David Vallespín, Alba Lupiáñez, Salvador Reynaldos, María del Mar Rutllant, Jaume Sagrera, María Antònia Borràs, Lydia Gallego, Oriol Comas, Joaquín Torrecillas, Sara Palomo, Josep Trias, Josefa Cañas, Ramón Ramos, María del Vilar Puig i Fèlix Bota. A més, Felip compta amb Ricard Soria, Luz de América Mendoza i Agustí Robert com a suplents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona