Política

Salvador Illa visita Banyoles i Olot per donar suport als candidats

El primer secretari dels socialistes catalans ha volgut visitar Banyoles i Olot per donar suport a Quim Fernández i Josep Guix en la setmana d’inici de la campanya electoral

El primer secretari dels socialistes catalans i cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, va visitar ahir a la tarda Banyoles i Olot per donar suport als candidats Quim Fernández i Josep Guix. “La campanya electoral és una conversa pública amb la ciutadania que voldríem que fos respectuosa, educada, tranquil·la, molt propositiva, amb coses que es puguin fer, i molt clara”, va explicar.

A Banyoles, Quim Fernández i Salvador Illa van visitar el centre, en un passeig que els va portar fins al Monestir i van arribar fins al barri de Canaleta, una zona de la ciutat on el candidat socialista a l’alcaldia de Banyoles proposa “que hi hagi una actuació dins un futur pla de barris”. “Esperem que quan Salvador Illa sigui president de la Generalitat i activi el Pla de barris Banyoles se’n pugui beneficiar, perquè arreglar aquest barri de Canaleta ha de ser una de les prioritats del pròxim mandat”, va manifestar Fernández.“Nosaltres som una veu que volem representar una alternativa a l’enfocament que hi ha a Banyoles i ho volem fer de forma constructiva, molt serena, sumant sempre, buscant com tirar endavant Banyoles com un primer pas per posar en marxa també Catalunya. Nosaltres en aquestes eleccions volem posar en marxa els municipis per en un segon estadi posar en marxa Catalunya”, va dir al seu torn Illa.

Després de visitar Banyoles, Illa es va desplaçar a Olot, on va fer un recorregut amb el candidat Josep Guix fins a la plaça Major i va participar en la presentació de la candidatura en la AVV de Sant Roc. Davant de la despesa en determinades inversions, Guix va reclamar la importància de la gestió del dia a dia de la ciutat i en aquest sentit va destacar la necessitat de fer millores en seguretat, neteja, deixalles, transport o enllumenat. Va proposar una ciutat amb habitatge de lloguer públic, voreres amples i que visqui de cares al riu. També va reclamar la millora de les comunicacions i “que l’Ajuntament sigui un pol de lideratge i de dinamització de la ciutat”. “L’equip de Josep Guix té les propostes molt ben treballades, unes propostes que són ambicioses i alhora realistes. Cal donar-li un tomb a la ciutat. És una oportunitat per posar Olot en marxa. En Josep té una trajectòria i experiència contrastada que l’avala i li dona credibilitat”, va manifestat Salvador Illa en l’acte de presentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona