Política

Empat a vuit regidors entre PSC i Guanyem a Girona

Són 656 els vots que separen el PSC i Guanyem a Girona, segons el 100% dels vots escrutats. Tots dos han aconseguit vuit regidors i es distancien del tercer partit, Junts que passa dels nou als sis regidors. També perd un regidor d’ERC i entra al consistori Vox i el PP, cadascun amb un regidor.

Un cop coneguts els resultats, el candidat de Guanyem, Lluc Salellas ha dit que “tenim vuit regidors i regidores que ho donaran tot”. Per Salellas, “la ciutat ha votat tres coses avui”, “la ciutat ha votat canvi després de dotze anys de govern de Junts”. “Girona també ha dit que és una ciutat independentista” i ha assegurat que a partir de dilluns començaran a treballar perquè a la ciutat hi hagi un govern de canvi i independentista”. Els gironins volen “un govern amb polítiques progressistes, republicanes i transformadores.

També ja s’ha pronunciat, la candidata de Junts, Gemma Geis, que ha felicitat el PSC i Guanyem i ha declarat que “no eren els resultats” que esperaven. “Teníem un projecte nou, una llista renovada”, però, segons ha reconegut “segurament no hem pogut arribar prou, ens ha faltat temps.” Geis també ha explicat que es va “arriscar” per Girona, sabia q quina situació hi havia a Girona i quin desgast hi havia i per tant, sabia que no seria una situació fàcil, però estimo Girona”. Geis ha afegit que són conscients dels resultats, “no ens toca moure fitxa a nosaltres” i que estaran “a l’aguait” del que facin les forces que han tingut més suport i va recordar que “sempre he dit que a Girona vull que hi hagi un govern independentista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona