Política

Esquerra Llagostera lamenta que Junts prefereixi negociar amb el PSC

Diaz reitera que “ara mateix aquest acord entre Junts i ERC seria el millor pel poble, ja que es comptaria amb un govern molt fort d’11 regidors

En un comunicat, Esquerra Llagostera exposa que troba “incomprensible” que Junts per Llagostera hagi rebutjat l’opció de negociar un pacte de govern amb la formació republicana i hagi preferit iniciar converses amb el PSC.

El cap de llista d’ERC Llagostera, Eduard Diaz, explica que fa uns dies el seu grup es va reunir amb el de Junts per fer-los “una oferta sincera, sense línies vermelles i disposats a negociar, sempre pensant en el futur de Llagostera i en el millor pel poble. Pensem que era una proposta que reflectia la voluntat del municipi”. No obstant això, la formació encapçalada per Narcís Llinàs ha rebutjat la proposta, sense proposar cap contraoferta i mostrant el seu interès per iniciar converses amb PSC.

Diaz reitera que “ara mateix aquest acord entre Junts i ERC seria el millor pel poble, ja que es comptaria amb un govern molt fort d’11 regidors, amb persones que ambdues formacions havien col·locat al capdamunt de les llistes pensant en la seva validesa i les ganes de treballar pel municipi. I amb experiència de govern per no haver de començar de zero”.

Tmabé lamenten que Junts estigui prioritzant interessos de partit per davant dels del poble, ja que “amb el seu vot, la ciutadania llagosterenca ha demostrat la voluntat que hi hagi una clara representació independentista al municipi”. “No s’entén que estiguin disposats a pactar amb la força menys votada per l’electorat, tan sols per aconseguir disposar d’aquest regidor i assegurar-se el govern”. “Des d’Esquerra ens comprometem a treballar des de l’oposició per defensar el nostre programa i per reclamar que la part de compromís adoptat amb el poble per part de Junts, i compartit en el nostre programa, es compleixi”, ha conclòs Diaz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Vergés reivindica un Govern que doni les mateixes oportunitats a totes les comarques

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona
escòcia

La crisi al govern escocès deixa en l'aire el futur del primer ministre

barcelona
Carib

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició d'Haití

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

L'auge de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució dels Clavells

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona