Política

Isaac Ramió serà el nou alcalde de Sarrià de Ter

El candidat de Poble Actiu Sarrià de Ter (PAS), Isaac Ramió serà el nou alcalde de Sarrià de Ter, segons ha fet públic aquesta formació en un comunicat en què s’explica l’acord entre PAS -sis regidors- i el PSC -dos regidors-. De moment, és un acord d’investidura però s’està treballant amb la possibilitats que els dos regidors del PSC entrin també a l’equip de govern. Per la seva banda, qui era el candidat d’ERC i fins ara alcalde de Sarrià, Narcís Fajula, ha presentat la seva renúncia i el cap de l’oposició i portaveu d’ERC al consistori serà Josep Maria Viladomat, número tres de la llista d’ERC.

El PAS, adscrit a les Candidatures d’Unitat Popular, les CUP, va néixer poc abans de les eleccions municipals del 2019 i està format per una assemblea de persones molt actives en el camp associatiu del municipi i vinculades a diversos projectes també a la resta del territori gironí, segons informa el PAS en un comunicat. En les eleccions del passat 28 de maig va obtenir sis dels 13 regidors que conformen el ple del consistori.

“Som un grup molt divers, tant en habilitats com en interessos, i això, sumat al cansament de la gent del govern actual, ens ha donat la clau de l’èxit” opina Isaac Ramió, el futur alcalde del municipi. “Tenim les ganes i les capacitats, i desenvoluparem aquesta tasca amb responsabilitat”.

Entre els projectes més representatius de la formació, destaca la mobilitat sostenible, la participació ciutadana –donar protagonisme a les persones del municipi i a les seves

entitats és el pal de paller d’aquesta formació–, la recuperació de zones verdes, l’atenció a les persones o la transparència; punts que també porten en el seu programa els partit socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona