Política

PSC, Junts i Comuns signen un acord de govern a Lloret

El socialista Adrià Lamelas, i tal com va avançar aquest diari, tindria l’alcaldia, tot i que a l’acord que s’ha fet públic no es menciona

El PSC, Junts per Catalunya (Junts) i Lloret en Comú Podem (Comuns) han fet públic l’acord per govern a Lloret de Mar. Segons un comunicat els tres grups es comprometen a fer efectiu el canvi que van demanar els electors. L’acord donaria l’alcaldia al socialista Adrià Lamelas, tal com va avançar El Punt Avui , si bé no es menciona en l’acord que s’ha fet públic. El document també detalla els compromisos de govern pels propers quatre anys.

Segons el comunicat fet públic pels tres grups: “Aquest pacte també simbolitza el govern de canvi que els veïns i veïnes del municipi van demanar el passat 28 de maig a les urnes”. El PSC, Junts i Comuns, segons detallen, comparteixen una visió comuna en diversos àmbits clau, com la desestacionalització de la temporada turística, la promoció de l’ocupació i l’economia local, la sostenibilitat mediambiental, el foment de la cohesió social i el reforçament dels serveis públics essencials.

Amb aquest acord, i segons amplien, s’estableix una base policia sòlida i inclusiva que combina l’experiència, la capacitat de gestió i el talent de diferents perspectives polítiques. Això permetrà abordar els reptes actuals i futurs de Lloret de manera integral i amb una visió de futur.

El govern conjunt treballarà amb entusiasme i dedicació per garantir una administració municipal transparent, eficient i propera a la ciutadania. Es buscarà la participació activa dels veïns i veïnes, amb l’objectiu de construir un Lloret més participació democràtica, on tothom se senti representat i tingui l’oportunitat de contribuir al desenvolupament local.

En aquest sentit, el tripartit es compromet a promoure una política de diàleg i consens, fomentant la col·laboració amb altres forces polítiques agents socials per aconseguir els millors resultats per a la vila. Es treballarà de forma coordinada i compromesa, posant per sobre dels interessos paradistes el benefici de Lloret i dels seus habitants.

El PSC, Junts i Comuns afegeixen que són conscients dels reptes importants que afronta Lloret, però també de les grans oportunitats que se li presenten. Amb aquest acord de govern, es presenten els fonaments necessaris per afrontar aquests reptes i transformar-los en oportunitats de creixement i desenvolupament per a tota la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les Juntes Electorals tomben vuit candidatures de les eleccions del 12-M

barcelona
Bèlgica

Prohibeixen una “cimera” de la ultradreta europea a Brussel·les

Barcelona
política

La Junta Electoral de Girona proclama 15 candidatures i n’exclou una

girona
dinamarca

Dinamarca anuncia el tancament de la seva ambaixada a l’Iraq

barcelona
Guerra a Ucraïna

Zelenski signa la nova llei de mobilització

Barcelona
guerra a gaza

Israel ataca el centre de Gaza amb el sistema hospitalari a la vora del col·lapse

barcelona
estats units

El Suprem examina un cas que pot eximir als assaltants del Capitoli i Trump

barcelona
política

Fiscalia del T. de Comptes desatén l’amnistia i reclama l’1-O als governs de Mas i Puigdemont

barcelona
Unió europea

Un polèmic fitxatge de Von der Leyen renuncia a ocupar el càrrec

barcelona