Política

Montserrat Estruch, nova cap de la regió policial de Barcelona i Marta Fernàndez liderarà Seguretat Ciutadana

Els Mossos d’Esquadra han anunciat avui canvis en l’organització del cos amb nous lideratges a les regions de Barcelona, Girona i Central. Segons han comunicat, la comissària Montserrat Estruch serà la nova cap de la policia catalana a la ciutat de Barcelona i deixarà de ser la sotscap de la regió policial Metropolitana Nord. El seu número dos a la capital catalana serà el comissari Ignasi Teixidor, segons informa l’ACN.

Estruch substitueix la també comissària Marta Fernández, que comandarà la Comissaria Superior de Seguretat Ciutadana amb Joan Portals com a sotscap. El cos policial també fa canvis a la Comissaria Superior Territorial, que a partir d’ara la dirigirà la comissària Mònica Luis. també s’ha nomenat el comissari Miquel Àngel Garcia nou cap de la nova Comissaria General TIC, i el sotscap serà Jordi Gràcia Felices. Aquesta nova comissaria tindrà competències sobre els sistemes i tecnologies de la informació dels Mossos d’Esquadra i treballarà l’àmbit de la ciberseguretat a nivell intern.

Assumirà la direcció de la Regió Policial Virtual l’intendent Roger Sales, mentre que l’intendent Joan Carles Granja ha estat nomenat sotscap de la Comissaria General d’Investigació Criminal, que comanda el comissari Ramón Chacón. El comissari Carles Anfruns ha estat nomenat, després d’un breu pas per una unitat de dispositius especials, nou cap de la Comissaria General de Mobilitat, que s’encarregarà de Trànsit.

Així mateix, la sotscap fins ara a Barcelona, Sílvia Catà, serà la nova cap de la regió policial de Girona, substituint el comissari Josep Milan, que passarà a segona activitat. La comissària Alícia Moriana serà la nova cap de la regió policial Central i substituirà la comissària Cristina Manresa, que dirigirà l’Escola de Policia de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA