Política

Nou cartipàs a Palamós amb cinc tinences d’alcaldia compartides entre ERC i PSC

Els republicans es queden Urbanisme, Acció Social, Cultura i els socialistes Seguretat, Habitatge i Ensenyament

Aquest dijous, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha presentat el nou cartipàs per al mandat 2023-2027 que comptarà amb cinc tinences d’alcaldia, dos pel PSC i tres per ERC, a banda de l’alcaldia. La socialista Raquel Gallego serà la primera tinent d’alcalde i dirigirà Seguretat i Mobilitat, Protecció Civil, Habitatge, Brigada, Cementiris i l’emissora municipal. El socialista Josep Coll s’ocuparà de Recursos Humans i Organització, Atenció Ciutadana, Transparència, Noves Tecnologies, Esports i Via Pública. Per últim, la regidora Yolanda Aguilar gestionarà Ensenyament, Ciutat Educadora, Gent Gran i Igualtat.

Per la banda dels republicans, segueix informant l’ACN, Maria Puig serà regidora de Patrimoni Marítim i Local, Arxiu, Medi Ambient, Neteja i Residus, Salut Pública, Platges i Entorn Natural. El quart tinent d’alcalde de Palamós, Antoni Bachiller, gestionarà Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Empresa i Fires i Mercats. La cinquena tinenta, Núria Botellé, serà la responsable de Cultura, Biblioteca, Participació Ciutadana i Comunicació i el regidor Eduard Riera serà regidor de Serveis Econòmics, Joventut, Solidaritat i Cooperació.

Nous reptes

A banda de presentar el cartipàs municipal, els membres del govern local també han presentat els reptes que volen abordar aquest mandat. Es tracta de cinc punts en què es destaca l’impuls de polítiques ple benestar i una vida saludable, la promoció del municipi com a referent de turisme sostenible, treballaran per adaptar la mobilitat i la via pública a les necessitats actual i impulsaran la renovació d’equipaments estratègics i una nova recollida de residus.

En aquest acord es preveu revisar els eixos estratègics el 2025, a mig mandat, i adaptar-los a noves realitats que hi hagi al municipi. Per altra banda, les dues formacions han establert diversos mecanismes per garantir la comunicació entre ERC i el PSC que ajudi a coordinar l’equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries