Política

POLÍTICA

Vilablareix aprova les bases d’adjudicació de sis pisos de protecció oficial

El ple de setembre de l’Ajuntament de Vilablareix, celebrat ahir, va aprovar per unanimitat les bases d’adjudicació i procediment de selecció per adquirir els sis habitatges de protecció oficial que va construir la societat municipal de Vilablareix Futur fa deu anys. Aquests habitatges han de servir per donar resposta a les necessitats dels joves de trobar un habitatge al municipi.

El 5 de setembre ja va tenir lloc una reunió informativa amb els interessats a sol·licitar un d’aquests habitatges de protecció oficial, que ara es tornen a posar a la venda un cop adquirits per part del consistori. Els sol·licitants han de complir, entre d’altre, els següents requisits: ser majors de 18 anys, estar empadronats al municipi amb una vigència mínima de sis mesos anteriors a la recollida de la sol·licitud, no tenir deutes amb l’Ajuntament i estar inscrits a l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

En el ple d’ahir també es va aprovar el projecte previ d’actuació específica en sòl no urbanitzable per construir una àrea esportiva adaptada a les necessitats i requeriments normatius actuals perquè sigui sostenible i s’integri en l’entorn. La proposta es va aprovar amb els vots a favor d’Esquerra. Junts es va abstenir i Units per Vilablareix hi va votar en contra.

També es va aprovar per unanimitat la proposta de Document Únic de Protecció Civil, que té per objectiu donar la resposta adequada a situacions d’emergència al municipi garantint la integració d’aquestes actuacions amb el sistema català de protecció civil. Es contemplen, entre d’altres situacions, emergències per risc d’incendis forestals, per risc d’inundacions o per risc aeronàutic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
opinió

Comunes contra el casino

Clara Ponsatí
Candidata d’Alhora

“Els partits independentistes s’han entregat a Espanya”

Barcelona

El nou Trueta, el gran repte

Girona

Pistes independents: la clau

Barcelona
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona
Itàlia

Meloni encapçalarà la llista del seu partit als comicis europeus

Barcelona
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes