Política

Queixa de diputats i membres de Junts contra Madaula per denunciar “violències” de companys

La direcció permanent del partit eleva el cas al comitè de garanties

Una vintena dels 32 diputats de Junts per Catalunya al Parlament han donat suport a un escrit de queixa contra la secretària segona de la Mesa i vicepresidenta del partit, Aurora Madaula, segons ha avançat Nació i ha confirmat l’ACN. Aquesta iniciativa arriba després que Madaula denunciés divendres passat “violències silencioses” per part de “companys i companyes”. Fonts consultades expliquen que la permanent de la formació ha decidit elevar aquestes acusacions al comitè de garanties. Així s’ha traslladat aquest dimarts en una reunió de grup parlamentari on hi ha participat la presidenta Laura Borràs i el secretari general Jordi Turull, però on no ho ha fet Madaula, que ha al·legat motius de salut.

La polèmica va esclatar divendres passat, al Parlament de les Dones celebrat a la cambra catalana. Durant la seva intervenció, Aurora Madaula va emocionar-se quan va explicar sense donar detalls una situació de “violència silenciosa” per part de companys i companyes. Violència masclista és dir que hauries de riure més per poder progressar a la feina. A quants homes se’ls valora pel seu somriure? Violència masclista és que et menystinguin a la feina, no t’escoltin o modifiquin una proposta sense la teva opinió”, va denunciar. Una intervenció que va ser compartida per la presidenta del partit, Laura Borràs, a X.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia