Política

política

Fernández (PP) enceta la campanya arropat per Feijóo “per acabar amb el procés i el sanchisme”

El líder dels populars diu que “és el millor candidat” i li demana que “uneixi el constitucionalisme”

Alejandro Fernández ha estat ratificat aquest matí com a candidat del PPC a les pròximes eleccions al Parlament durant la junta directiva que el partir ha celebrat a una reunió a l’Hotel Gran Marina de Barcelona encapçalada pel president del partit, Alberto Núñez Feijóo, que l’ha arropat i l’ha presentat com “el millor candidat” al qual ha demanat que sigui capaç “d’unir el constitucionalisme” per convertir-lo en la “referència actual i futura” a Catalunya.

L’acte, al qual ha assistit Dolors Montserrat, que presidirià la campanya i tota la plana major del partit, ha volgut simbolitzar la reconciliació després de setmanes per triar el candidat català des de Gènova. El mateix Fernández ha reconegut que ha estat un “part delicat”, encara que ha destacat que “el nen ha sortit sa i baralladís, però us deixarà dormir a les nits”. “Tots anem al mateix vaixell”, ha insistit després de carregar contra socialistes i independentistes i mostrar-se convençut que el 12-M els populars “acabaran amb el procés i amb el sanchisme”, una etapa que ha definit que a “fosca i decadent”.

Per la seva part, Feijóo, que ha defensat el procés per elegir el candidat “escoltant” totes les veus del partit, ha insistit que el PP representa l’únic “refugi” dels catalans contraris al procés i l’independentisme. “Tornem a la cordialitat”, ha assegurat després de subratllar que “el PSC, ERC i Junts són indistingibles i intercanviables. Són tres potes del mateix projecte i ara ja van a cara descoberta. El PSC governa amb més partits independentistes que els independentistes entre si”.

I pel que fa Fernandez, ha dit que “és el millor candidat perquè així ho diuen a qui els agrada, als qui no, als qui el critiquen, i els que l’alaben”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona