Política

Junts presenta els candidats del Ripollès

El cap de llista de Puigdemont x Catalunya Junts+ a la demarcació de Girona a les eleccions del 12-M, Salvador Vergés, va visitar ahir a la tarda el Ripollès acompanyat dels candidats de la comarca, l’exalcalde de Ripoll, Jordi Munell (número 7), l’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Santjaume (número 12), l’alcaldessa de Queralbs, Imma Constans (suplent) i de la presidenta de la Vegueria, Maria Àngels Planas. Els candidats van fer una reunió de treball per abordar les propostes del programa electoral pel que fa a la comarca, on la posada al dia de les infraestructures hi tindran un paper clau. “En el programa contemplem moltes mesures de reactivació econòmica i de benestar per als veïns i veïnes del Ripollès, i inversions específiques com la remodelació de l’estació d’autobusos de Ripoll i completar l’asfaltat del carrer Progrés, dos projectes pendents, que són obres que ja haurien d’estar fetes i que ens comprometem a tirar endavant si som al govern”, va explicar Vergés. Per la seva banda, Munell va posar l’accent en la línia R3, un “exemple de desinversió durant dècades per part de l’Estat, que afecta de manera directa a la ciutadania, sigui o no independentista”.

Vergés també va recordar que “cal resoldre urgentment el problema de la burocràcia que afecta negativament molts sectors i activitats del nostre país”. En concret, pel que fa a la pagesia, Vergés va recordar que “des de Junts vam proposar la llei de desburocratització de la pagesia al Parlament, que malauradament no va tirar endavant, i quan es reprengui l’activitat la posarem de nou sobre la taula. Parlem de silencis administratius positius, de finestreta única, de declaracions autoresponsables, d’oficines del departament molt més proactives o de lluitar contra la bretxa digital, entre d’altres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

argentina

Argentina aprova la llei òmnibus de Milei, que ara discutirà el Senat

barcelona
RIPOLL

El ple aprova una moció perquè no es faci campanya per la Festa Major

RIPOLL
GIRONA

ERC reivindica un “finançament singular” per millorar el transport públic

GIRONA
estats units

Multen Trump per no acatar l’ordre de silenci durant el seu judici penal

barcelona
política

Expedient de la JEC al conseller Balcells

barcelona
estat espanyol

L'executiu no aprova cap mesura de regeneració democràtica

barcelona
PALAMÓS

El PSC proposa una revisió integral del sistema de salut

PALAMÓS
estat espanyol

El carregador de tipus C serà obligatori a partir de gener de 2025

barcelona
política

Vergés (Junts) proposa un pla de xoc per fer front els reptes de la pagesia

girona