Política

Política

Mor Pere Massana, alcalde històric de Castell de l’Areny

Va estar 24 anys a l’alcaldia del municipi (1987-2011)

L’exalcalde de Castell de l’Areny, Pere Massana Rota va morir dimarts, dia 14 de maig, a l’edat de 90 anys. Era natural de Vilada i durant els anys seixanta es va convertir en un empresari pioner del sector turístic a la comarca del Berguedà. Va obrir una casa de colònies (1965) i al cap d’un any, un restaurant en ple centre de Castell de l’Areny. Arran d’això, el seu nom va començar-se a fer molt popular a la vila, fins que l’any 1987 va presentar-se com alcaldable per CiU. A partir d’aquest moment, els veïns li van donar suport a totes les eleccions que es va presentar. L’any 2011 va decidir donar pas a noves generacions i va abandonar la política municipal. El seu lloc el va agafar l’actual alcalde Pere Raja de Junts. Durant aquests 24 anys al capdavant de l’alcaldia va destacar sobretot per la millora de les comunicacions viàries i les telecomunicacions, que en aquella època es trobaven en un estat precari.

L’actual alcalde, Pere Raja, n’ha destacat d’ell, a la televisió del berguedà, la seva empenta, la seva visió de futur i les moltes solucions que va aportar per millorar la vida dels veïns.

La cerimònia exequial tindrà lloc avui, dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Vilada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia