Política

política

Asens descarta ara que els comuns fixin línies vermelles a Illa amb el Hard Rock

El candidat dels Comuns a les eleccions europees, Jaume Asens, ha admès que des del partit de Jéssica Albiach descarten ara situar el projecte del Hard Rock al Tarragonès com a línia vermella per fer president Salvador Illa. “No es pot anar a les negociacions amb línies vermelles”, ha explicat avui a Ser Catalunya. Asens considera ara “una mala praxi anar a les taules de negociacions de qualsevol qüestió amb postures inamovibles com unes Taules de Moisès, però si amb exigències”, ha respost a la pregunta sobre els plans d’ampliació per a l’aeroport de Barcelona o del Hard Rock que si avala el PSC.

Els comuns van descartar votar el pressupost del president Pere Aragonès per al 2025, desfermant una crisi que va acabar amb la convocatòria electoral del 12 de maig. Van argumentar, sobretot, que ERC avalava el projecte del complex d’oci i que no es comprometia a aturar-lo. Els resultats a la demarcació de Tarragona dels partits contraris al Hard Rock han baixat respecte del 2021.

Asens és el primer dirigent dels comuns que s’avé públicament a refer el seu posicionament contrari al complex, en cas que posi en perill l’investidura d’Illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.