Política

el perelló

El Perelló supera el 25% dels vots

Amb una participació del 26,6%, els organitzadors fan una valoració molt positiva del referèndum sobiranista

El municipi del Perelló va registrar ahir en la celebració de la consulta sobre la independència de Catalunya que organitzava l'associació cultural Cop, un total de 487 vots, dels quals 304 eren vots anticipats, arribant a una participació del 26,6% sobre un cens de 1.801 electors. Els vots que s'han recollit a favor del “sí” han estat de 481, mentre que en contra n'hi ha hagut cinc i un en blanc.

Enriqueta Gilabert, presidenta de l'associació cultural Cop del Perelló, es mostrava satisfeta dels resultats aconseguits ahir en el referèndum sobre la independència: “Estem molt contents perquè hem passat del 25% de participació”.

Va atribuir els bons resultats a la campanya duta a terme per al vot anticipat i al fet que la jornada sobiranista d'ahir coincidís amb la celebració de la fira de la mel i l'oli, que ha animat els ciutadans a participar-hi.

Finalment la mesa electoral s'ha pogut instal·lar en una ala exterior del pavelló poliesportiu del municipi, després que l'entitat reclamés a l'Ajuntament poder estar en un lloc més cèntric que a la sala del cinema, que és on se'ls havia ubicat en darrer terme tot i haver reclamat poder disposar d'un estand a la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.