Política

PERE DOMÈNECH

ALCALDABLE DEL PSC A MONTBLANC

“Montblanc necessita estabilitat política”

Les persones i els seus problemes han de situar-se al davant de l'obra pública

El candidat socialista afirma que l'Ajuntament s'ha de gestionar com una economia familiar

Pere Domènech (Barcelona, 1957), és director de la sucursal de Catalunya Caixa a Montblanc i té la seva residència a la Guàrdia dels Prats.

Pere Domènech és el primer secretari del PSC a Montblanc i alhora el coordinador comarcal del PSC a la Conca de Barberà. Durant vuit anys –de 1991 a 1999– va ser regidor a l'Ajuntament de Montblanc i després d'un llarg parèntesi torna a la vida política local aspirant a l'alcaldia del municipi.

Què creu que li convé a Montblanc?

Que la gent que governi ho faci amb capacitat d'entendre's. Montblanc necessita estabilitat política, molt més treball i que el punt de mira de les actuacions municipals siguin les persones i els seus problemes.

Què s'ha prioritzat, doncs?

Prioritzar el tema de les muralles és lícit, i més quan s'han tingut moltes complicitats, però crec que s'ha descuidat tota la resta. L'acció de govern s'ha centrat únicament en l'obra pública i s'ha de canviar aquesta mentalitat.

En què basen el seu programa electoral?

El principal és tenir totes les obres necessàries per garantir els serveis públics, i això no vol dir que no renunciem als equipaments que vénen finançats de fora, que benvinguts siguin.

Si governen, què és el primer que faran?

Probablement fer una anàlisi de com estan els comptes. La situació econòmica actual no és gens favorable. En aquest sentit, crec que l'Ajuntament s'ha de gestionar com una economia familiar.

Com afronten les eleccions?

Amb molta il·lusió. Tinc un bon equip, amb experiència, sé què s'ha de fer i sé com fer-ho. La nostra llista és una llista oberta, no de partit.

Confia en la majoria absoluta?

Jo em presento per ser alcalde. I estic disposat a arribar a pactes amb els grups que tinguin la mateixa idea de poble que nosaltres.

Com ha de ser el Montblanc
del futur?

Ha de ser una petita i mitjana vila amb un creixement sostingut però molt controlat, amb vocació de capital de comarca i ben comunicada.

L'A-27 és important?

És vital però no només per a Montblanc sinó per al Camp de Tarragona i per a Catalunya. A diferència d'altres opcions polítiques, nosaltres sempre ho hem vist així.

Quin balanç fa de la legislatura que finalitza?

Mentre fem només patrimoni no estem planificant res, i en aquest sentit considero que hi falta previsió i gestió. Si nosaltres, quan vam governar en l'anterior legislatura (ApM), no haguéssim instal·lat un transformador nou, la gasificació, els accessos, l'impuls a un pla general que vam aprovar nosaltres, CIMALSA no hauria pogut venir a Montblanc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona
Estat Espanyol

Podem fa costat a Sánchez i denuncia una persecució

barcelona

Sánchez es planteja renunciar després de l'acusació contra la seva dona

Barcelona
Política

Mor Joan Casas Montaña, exalcalde de Cornellà del Terri

política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

girona
Estats Units

Biden diu que l’ajuda a Ucraïna començarà a arribar en “poques hores”

Barcelona