Política

ripoll

ERC vol doble via i un ramal fins a Andorra

L'actual alcaldessa i candidata a la reelecció a l'Ajuntament de Ripoll per ERC, Teresa Jordà, va desplaçar els integrants de la seva llista a les andanes de l'estació del tren de la línia Barcelona-La Tor de Querol per reclamar la doble via fins a la capital del Ripollès, ja que ara només està prevista fins a Vic. Jordà també va apostar per la creació d'un ramal del ferrocarril fins a Andorra per potenciar la internacionalització de la línia. A més, va dir que cal remodelar l'entrada de la C-17 a Ripoll amb l'objectiu d'evitar els accidents que hi ha hagut en aquella zona i promoure una millora paisatgística d'aquest punt d'entrada a la vila. El dos de la llista de Jordà, Roger Bosch, va apostar per la supressió de les barreres arquitectòniques al pont de Calatrava, i va avançar que promouran la construcció de diverses vies verdes com la de Ripoll a Campdevànol, o la construcció entre Vic i Setcases d'una nova via verda.

Teresa Jordà i Roger Bosch es van comprometre a utilitzar energies renovables als edificis municipals i a promoure l'eficiència energètica. Així mateix, van dir que lluitarien per aconseguir de part de la Generalitat el compromís de construir la variant de Sant Bartomeu; i el desplegament de la fibra òptica per les principals vies urbanes. Finalment, van afegir-hi que tindran una especial atenció a les obres de manteniment i millora dels barris.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA