Política

Fernando Mut

Candidat de Plataforma per Gandia

“Vinc a treballar únicament per Gandia"

Escindit del Partit Popular durant aquesta legislatura, li ha fet de clau al PSPV-PSOE i ara es presenta amb propostes casolanes i sense cap tipus de dependència ni de València ni de Madrid

Vol fer una gestió honesta que tinga com a únic objectiu Gandia

Sumaré vots si cal, a la candidatura que tinga el millor programa i haja estat més votada

Quina és la raó que l'impulsa a presentar-se com a alternativa a l'alcalde Orengo?

—La raó evident és que en la ciutat calen iniciatives i propostes absolutament locals. Que no tinguen cap tipus de dependència de Madrid, València o de qualsevol instància partidista. D'altra banda, em presente per l'esgotament que es produeix en una ciutat governada des de fa molts anys pel mateix partit.

—Quina és la seua proposta com a candidat a l'alcaldia de Gandia?

—La meua proposta és fer una gestió honesta que tinga com a únic objectiu Gandia. Només ens importa Gandia. En plataforma de Gandia no tenim cap altre interés ni ens devem a ningú més. Tenim una sèrie de principis, com ara garantir el bon ús dels fons públics. Volem arribar a l'accessibilitat universal, no solament amb l'eliminació de barreres arquitectòniques, en l'accés al treball. Defensem una gestió austera i eficient i busquem un equilibri social, lluitant contra les desigualtats i promovent l'autoestima. Tampoc oblidem la restauració del patrimoni i la protecció del medi ambient. Parlant d'objectius, volem crear ocupació per atenuar la crisi econòmica i mantindre els nivells de prestacions socials, amb un criteri d'eficàcia i eficiència.

—Espera que l'electorat valorarà el seu treball com a equip de govern?

—Quan u treballa, treballa per la seua ciutat. Però també té la il·lusió i l'esperança que la gent haja entés la seua tasca i que puga valorar tot l'esforç que s'ha realitzat. La meua tasca ha sigut, per un banda, reordenar la ciutat, millorar-ne la infraestructura, fer de Gandia una ciutat bonica i posar fre a l'excessiva politització. I tot amb un sentit de lleialtat per Gandia.

—No tem que la ciutadania li faça pagar haver estat suport del PSPV-PSOE local?

—Jo no tinc por de res. La ciutadania és lliure de fer allò que vullga i acceptaré les seues decisions. Ara bé, pense que també pot fer el contrari.

—Si ha d'aportar els seus vots perquè es puga governar la ciutat, amb qui es trobarà més a gust?

—Amb el que tinga millor programa i amb aquell que la gent haja elegit, d'una forma clara i determinada. Jo, amb l'única que estic a gust, és amb Gandia.

—Pensa que Gandia necessita incorporar un tramvia al seu transport urbà?

—Sí. Pense que incorporar-lo és important per a la ciutat. En primer lloc per a l'unió de la ciutat amb la platja, i també amb les altres ciutats, especialment, amb les del sud de la comarca. Creiem que és un transport sostenible que garanteix una comunicació fluida, estable i permanent amb la platja i de la resta de la comarca amb la ciutat. Precisament, aquesta unió entre la platja i Gandia és un dels punts més importants del programa electoral de Plataforma de Gandia. Gandia actualment està mal lligada amb el Grau i la Platja, i necessita d'una infraestructura potent que faça que el destí turístic i la ciutat siguen u. Nosaltres proposem un bulevard des de la Guàrdia Civil fins a la Universitat, de manera que s'unisquen aquests elements tan importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
pròxim orient

Hezbol·là amenaça Israel i Xipre amb lluitar “sense límits” si “s’imposa” una guerra en el Líban

barcelona
unió europea

Els ultraconservadors són ara el tercer grup de l’Eurocambra

barcelona
aràbia saudita

Almenys 550 pelegrins morts per cops de calor a la Meca

barcelona
estat espanyol

El TC anul·la la condemna per prevaricació a Magdalena Álvarez

barcelona
POLÍTICA

Encarregaran un segon peritatge sobre l’espionatge a Viñuales

Tarragona
guerra a gaza

Netanyahu demana unitat als seus socis de govern

barcelona
guerra a gaza

Una comissió de l’ONU veu l’exèrcit d’Israel com “un dels més criminals del món”

barcelona
estat espanyol

Detenen als Països Baixos el sospitós d’haver disparat a Vidal-Quadras

barcelona
política

Tímides disculpes del president del Parlament balear mentre l’oposició en demana la dimissió

barcelona