Política

Andilla acull la presentació del programa del PSOE

El cap de setmana ha estat políticament intens per als llogarets que configuren el municipi i el PSOE ha plantejat alternatives per al govern del PP

La comarca dels Serrans ha viscut un cap de setmana intens des de la perspectiva política i més encara a la localitat d'Andilla, que es despertava dissabte amb l'anunci d'empadronaments il·legals en un municipi que no arriba a tenir mig centenar d'habitants de continu.

La intensitat política ha estat protagonitzada pel PSOE, que ha desplegat una gran energia en voler estar present en els llogarets que configuren el terme municipal d'Andilla.

D'aquesta manera, els socialistes valencians, proposen un canvi atrevit en aquesta contrada, que es troba tenallada històricament pel PP i les seues fórmules autoritàries i de dubtosa legalitat.

És així com 9 persones procedents dels llogarets de La Pobleta, Andilla, Osset, Pardanxinos i Artaj, han sumat voluntats per plantejar alternativa a l'actual consistori configurat per 5 regidors del PP i 2 del PSOE.

Miguel Sebastián ha explicat la gran quantitat de projectes, que aquest grup de persones compromeses tenen pensat desenvolupar en cas que es gire la truita. Un equip que diu aplicar en el futur, transparència, solidaritat, equitat i participació ciutadana, en un ajuntament obert a la ciutadania, la preocupació del qual ha de ser fixar població jove a tot el terme i als poblaments implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.