Política

Finals de petit format dels partits modestos

El parc del Clot va ser el lloc escollit per la CUP–Alternativa per Barcelona per fer el darrer acte d'aquesta campanya

SI escull un restaurant amb vistes a la ciutat per fer l'últim míting abans de diumenge

La irrupció de la CUP-Alternativa per Barcelona i SI en el panorama electoral barceloní ha evidenciat que hi ha altres maneres de fer campanya i, també, d'acabar-la. Lluny dels actes de gran format pels quals van optar ahir la majoria dels partits amb representació a l'Ajuntament de Barcelona, la CUP i SI van posar el punt i final a la campanya amb propostes de petit format.

La CUP va citar als seus simpatitzants al parc del Clot. Després dels parlaments inicials que es van centrar poc en les problemàtiques de Barcelona per entrar a analitzar l'actualitat política del País Basc i de Palestina, van parlar els representants de la CUP de cada districte. Des de cada un dels territoris es van anar desgranant les necessitats de Barcelona i, a mesura que avançaven els parlaments, s'anava construir el mapa de la ciutat per a la qual la CUP té una alternativa al model actual. El cap de llista de la CUP, Xavier Monge, va deixar clar que, malgrat que la formació no tregui representació, continuaran treballant per fer de Barcelona una ciutat més participativa, amb menys corrupció, on els serveis siguin municipals, etc. I perquè sigui el motor per a l'autodeterminació del país. La CUP es va erigir com la formació que portarà la veu del ciutadà dins l'Ajuntament.

Però fer una política més de proximitat no ha estat exclusivitat de la CUP. El cap de llista de SI, Santiago Espot, va deixar clar que durant la campanya ha pogut tractar amb molta i molt diverses persones: “Ells son l'autèntica Barcelona, tenen la mateixa confiança i amor per aquesta ciutat i cap d'ells s'han mostrat contrari al nostre missatge, que retorni la ciutat als seus autèntics amos”. En l'acte final de Solidaritat, celebrat a un restaurant des d'on es veia tota la ciutat, també hi van intervenir, entre d'altres personalitats, el secretari general del partit i diputat del Parlament Uriel Bertran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Europa

La UE aprova el primer lliurament a Ucraïna de fons originats pels actius russos

Barcelona
guerra a gaza

Save the Childen calcula que més de 21.000 nens estan desapareguts

barcelona
Estat espanyol

El jutge del cas Koldo rebutja cedir la investigació a la fiscalia europea

Barcelona
GIRONA

Salellas convoca una junta local de Segurerat pel tiroteig a Font de la Pólvora

GIRONA
Guerra a Europa

Moscou responsabilitza Washington de l’atac mortal a Sebastòpol

Barcelona
política

Dos policies de les protestes contra la sentència rebutgen que s’apliqui l’amnistia

barcelona
Nova Caledònia

Revifen els disturbis després de les detencions d’independentistes canacs

Barcelona
Estat espanyol

Tornen a ajornar la declaració de la parella de Díaz Ayuso

Barcelona
Guerra a Gaza

Netanyahu diu estar obert a un “acord parcial”, però descarta aturar l'ofensiva

barcelona