Política

palafolls

El govern s'articularà a partir de tres grans àrees

Cauen dos dels tres càrrecs de confiança i hi haurà una segona dedicació exclusiva

“Amb només sis regidors haurem de fer la feina que fins ara la fèiem deu”. Tan simple i a l'hora tan complicat com això. L'alcalde de Palafolls, el socialista Valentí Agustí, va explicar ahir la nova estructura del govern en tres grans àrees que hauria de permetre dirigir el consistori amb només un partit, i en minoria. Hi haurà una àrea de Territori, coordinada per Josep Rueda, que també dirigirà les regidories de Sanitat, Urbanisme, Medi Ambient, Urbanitzacions i la nova cartera d'Obres i Serveis. Un segon àmbit, anomenat de Persones, a càrrec de Dolors Agüera, que s'encarregarà de Promoció Econòmica i Turisme, Serveis Socials, Solidaritat i Cultura i Festes. Finalment, l'àrea de Règim Intern, a mans de Josep Ribas, inclou Hisenda Pública, Personal Municipal i Noves Tecnologies. La regidora Antònia Petit, que dependrà de l'àmbit de Persones, s'ocuparà d'Ensenyament, Transports i Governació, i Ester Torrent serà regidora d'Esports, Parcs i Jardins i Joventut, que dependran de Territori.

Valentí Agustí també va anunciar que en aquest mandat només es quedarà un dels tres càrrecs de confiança. Serà el de tècnic de Cultura, que ocupa Antonio Selvaggi, “però amb el compromís de convocar la plaça en els propers dotze mesos”. D'altra banda, pel que fa al règim de dedicació dels regidors, l'alcalde va explicar que Dolors Agüera mantindrà la dedicació exclusiva que tenia fins ara i se n'hi afegirà una altra amb el regidor Josep Rueda, que en l'anterior mandat tenia dedicació parcial. Ester Torrent mantindrà també la dedicació parcial. Els canvis responen, segons Valentí Agustí, a “la necessitat de donar resposta a tota la feina”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona
POLíTICA

L’extrema dreta rebenta un debat electoral a Barcelona

barcelona