Política

Els socialistes de Calp denuncien il·legalitats

Han advertit l'alcalde de la vila que els comiats i la interposició de demandes milionàries es contradiuen amb el procediment legal i la situació econòmica de l'Ajuntament

El grup socialista de Calp s'ha reunit amb l'alcalde d'aquesta localitat d ela comarca de la Marina a fi de revisar els assumptes que han de tractar-se al plenari ordinari proper i que afecta l'acomiadament massiu de treballadors iniciat per la municipalitat.

Les raons que han estat esgrimides en aquesta reunió, voregen la situació econòmica de la corporació de Calp, ja que els acomiadats pensen plantejar la seua readmissió i les corresponents indemnitzacions en forma de demandes massives, amb probabilitat de guanyar els plets que s'hi presenten.

L'altra raó presentada a l'alcalde, té a veure amb el fet que cap administració d eles governades pel PP a previst el comiat d'empleats públics sense indemnitzacions i és per això que s'albira que el forat econòmic que pot produir-se, serà important. La darrera raó esgrimida a la reunió amb l'alcalde té un fonament jurídic en juny de 2008.

En aquestes circumstàncies, els socialistes de Calp han instant l'alcalde a que paralitze els procediments de comiat i reestructure els serveis i els sous dels empleats municipals a fi d'aconseguir els objectius de dèficit aprovats en aquest aspecte, al pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.