Política

Mònica Oltra pregunta a les Corts sobre els bombers que van faltar a l'incendi de Benifassà

La diputada s'estranya sobre la raó per la qual el Consell no ha donat cap explicació als familiars

El passat 15 de maig va fer dos anys de l'accident d'en Tomàs i en Bernardo. Estaven treballant en l'extinció d'un incendi a la Pobla de Benifassà (Baix Mestrat,) quan el seu avió va caure i tots dos van morir. Des d'aquell dia els seus familiars esperen una explicació oficial.

Segons han fet públic els familiars “Descoordinació o incompetència és el que creiem hi va haver per part del comandaments d'actuació a l'incendi i per part de les autoritats i forces de seguretat presents en aquell moment per poder rescatar-los. Potser estava encara en ment de tots la terrible situació viscuda un any abans a Horta de Sant Joan”

Igualment, els familiars lamenten que ni la Generalitat Valenciana ni la Catalana han pogut donar-los algun tipus d'informació sobre l'accident ni tot el que el va envoltar, ni el per què la Comissió d'Investigació d'Aviació Civil porta dos anys en l'elaboració de l'informe i encara no l'ha donat per tancat.

L'empresa Avialsa, per a la qual treballaven, tampoc ha donat cap dada sobre la mort dels seus dos treballadors. Mentre, l'avió segueix allà dalt la muntanya deteriorant-se cada cop més sense que ningú es plantege retirar-lo.

En Tomàs i en Bernardo van entregar la seva vida a la societat, la seva joventut i el seu futur sense cap mena de descoordinació i de forma competent i és per això, per respecte a ells, la família demana respostes.

Per tot això la diputada de Compromís, Mònica Oltra ha presentat per registre d'entrada, una sèrie de preguntes tendent sa l'esclariment dels fets i vol conèixer per quin motiu el Consell no s'ha adreçat als familiars ni ha donat cap explicació així com si s'ha demanat explicacions per part del Consell a l'empresa contractada per l'extinció d'incendis, AVIALSA.

També es pregunta Oltra per si coneix el Consell què va ocasionar aquest accident i si té cap responsabilitat subsidiària o si pensa el Consell retirar l'avioneta sinistrada de dalt de la muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

França convida Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts

El PP demana mesures per a la inserció laboral de persones amb alt risc d’exclusió social

GIRONA
guerra a gaza

L’Iran adverteix Israel que respondrà amb armes mai vistes

barcelona

Les Juntes Electorals tomben vuit candidatures de les eleccions del 12-M

barcelona
Bèlgica

Prohibeixen una “cimera” de la ultradreta europea a Brussel·les

Barcelona
política

La Junta Electoral de Girona proclama 15 candidatures i n’exclou una

girona
dinamarca

Dinamarca anuncia el tancament de la seva ambaixada a l’Iraq

barcelona