Política

El nou president del CGPJ va iniciar la seua carrera a València

Nascut a un poblet de la demarcació de Castelló, és llicenciat en Dret per la Universitat de València on va exercir de professor

El nou president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Gonzalo Moliner Tamborero, va néixer en 1944 a La Font de la Reina, un menut poble de la comarca de l'Alt Millars amb el que continua mantenint forts lligams.

Llicenciat en Dret per la Universitat de València en 1969 i exprofessor d'aquesta institució acadèmica, el nou president del CGPJ s'ha destacat, des del començament de la seua carrera judicial, pel seu caràcter progressista i per la seua especialització en l'àmbit del dret laboral, segons ha comunicat la Universitat de València. De fet, Moliner ha sigut professor associat d'aquesta universitat en el departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social, i va formar part de l'Assemblea Constituent de l'Associació de Jutges per la Democràcia el 1983. Moliner ha sigut magistrat de lo Social de València i magistrat de la Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El professor Carlos Alfonso, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social, que fou company de departament de Gonzalo Moliner, i també quan era magistrat de lo social del TSJCV, on compartien sala, ha destacat la seua qualitat humana i la seua professionalitat. L'ha descrit com “una persona reconeguda i respectada des de tots els àmbits judicials” i ha afegit que “tots els sectors respecten la seua professionalitat”. “És una persona amb un tarannà progressista”, ha conclós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Vergés (Junts) reivindica la llengua catalana a la Diada de Sant Jordi

sant feliu de guíxols
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hezbol·là ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera

barcelona
Unió Europea

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona