Política

Camacho “respecta” la decisió de la fiscalia de demanar que se segueixi investigant l'espionatge de Método 3

La presidenta del PPC diu que la policia investiga i ella ha portat a la justícia la difusió de la seva conversa a La Camarga

Critica que la resta de formacions hagin aprofitat l'ocasió per “atacar” el PP

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha expressat aquest dimarts el seu “respecte més absolut” a la decisió de la fiscalia de demanar que se segueixi investigant l'espionatge de Método 3 malgrat l'acord a què ella va arribar amb l'agència de detectius. També ha assegurat que la policia investiga la difusió a través d'Internet de la seva conversa amb Victòria Álvarez a La Camarga, uns fets que, segons ha anunciat, ella mateixa ha posat en coneixement de la Justícia. A més ha criticat que en aquesta difusió s'han “manipulat” detalls de la conversa i ha criticat que la resta de formacions hagin aprofitat l'ocasió per “atacar” el PP. “No tot s'hi val en política”, ha dit.

Sánchez-Camacho ha fet aquestes manifestacions als passadissos del Senat després que s'hagi conegut que el fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha donat llum verda a un informe dels fiscals anticorrupció Emilio Sánchez i Fernando Bermejo que demanaven seguir endavant amb les investigacions.

Ho sol·liciten malgrat l'acord a què la presidenta del PPC ha arribat amb Método 3 pel què cobra 80.000 euros i s'assegura la no difusió de la conversa a canvi de retirar-se del procés.

Sánchez-Camacho ha afirmat que ella “està d'acord amb el que diguin les autoritats judicials” i ha expressat el “respecte més absolut no només a la fiscalia sinó també a l'àmbit judicial”. En aquest marc, ha volgut recordar que el procediment es va obrir a instàncies del PPC i que l'acord que va assolir amb Método 3 afecta dues parts perjudicades, “però si la fiscalia creu que té un interès general i que afecta a múltiples persones evidentment el procediment haurà de seguir per a aquests afectats”.

Pel que fa a les investigacions sobre altres possibles afectats, Sánchez-Camacho ha apuntat que no té cap informació addicional. “Hi ha secret de sumari i per tant no sabem a qui s'està investigant o no” i per tant toca “respecte al que diu la fiscalia i al que diu la seva decisió, que és que hi ha un interès general i una pluralitat d'afectats”.

La difusió de la conversa, en mans de la justícia

Respecte a la difusió de la seva conversa a La Camarga, Sánchez-Camacho ha apuntat que la policia ja investiga els fets i que ella mateixa ha portat el cas als jutjats. Segons la presidenta del PPC “s'ha vulnerat les mesures cautelars que prohibien la difusió d'una conversa privada” i també s'ha “manipulat detalls de la conversa”.

“Jo crec que no tot val en política”

Segons ha apuntat, és un fet “gravíssim” que vulnera “drets constitucionals” mentre “altres” el fet fan és “atacar” el PP, un partit que “defensa la constitucionalitat i la convivència”. “Jo crec que no tot val en política”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Polèmic pas per a la derogació de la Llei de Memòria Democràtica balear

barcelona
corea del nord

Putin avala un tractat d’associació estratègica amb Corea del Nord

barcelona
política

Diana Riba presidirà també el grup d’Aliança Lliure al Parlament Europeu

barcelona
israel

Legisladors ultres israelians creen una assemblea per reocupar Gaza

barcelona

La Mostra del Vi de l’Empordà del 27 al 30 de juny a Figueres

FIGUERES
OTAN

Stoltenberg fa costat a l’holandès Rutte com a nou cap de l’OTAN

barcelona
llengua

La presidència hongaresa refreda les expectatives per l’oficialitat del català a l’UE

barcelona
itàlia

Itàlia fa el primer pas per a l’elecció directa dels primers ministres

barcelona
guerra a europa

Kíiv denuncia una suposada decapitació d’un soldat ucraïnès capturat

barcelona