Política

Carmelo Ortolà ha renunciat al càrrec d'alcalde de Pego

El dissabte 20 de juliol tindrà lloc la sessió d'investidura del nou alcalde d'aquesta vila de la comarca de la Marina

Ho feia el matí del passat dijous en sessió extraordinària a les 9 del matí a l'Ajuntament de Pego. Ho fa en favor d'Enrique Moll pel pacte al que van arribar Ciutadans de Pego i PSPV en 2011, després de què els dos partits obtingueren el mateix nombre de regidors.

Ortolà ha afirmat sentir-se “orgullós i ha sigut un gran honor, durant 10 anys, presidir este ajuntament”. També reconeixia que el mèrit ha estat de totes les persones que l'han acompanyat en els distints equips de govern.

Carmelo Ortolà ha assegurat que la renúncia tanca una època i ha manifestat “tot el meu recolzament a Enrique Moll”.

Carmelo Ortolà definia la seua renúncia com el tancament d'una època, una etapa. Confia en què Enrique Moll, com a futur alcalde de Pego, continuarà en les seues directrius i li brindava tot el recolzament “perquè jo també he tingut el seu recolzament i el del seu grup polític durant 10 anys”.

Finalment, Carmelo Ortolà, agraïa el respecte a la resta de partits polítics, Bloc-Compromís, PSPV, PP i agraïa especialment al poble de Pego “la seua conducta i el respecte que m'han tingut com a alcalde”.

El portaveu del Bloc - Compromís declarava que tenen la convicció que Ortolà “serà recordat per la història de Pego per una figura important perquè partíem d'una època molt fosca, perquè va ser molt valent, ell i tota la gent que va decidir dedicar-se a la política i entrar en política dins de Pego fa 10/12 anys era molt arriscat perquè “hi havia molta gent quetenia por de dir el que pensava i tenia por d'anar en llistes per a canviar la situació”.

Des del PP, Maite Ferrándiz, feia un discurs més dur i ben diferent als que s'havien escoltat fins aleshores. Començava comentant que “el que em crida l'atenció hui, després de 10 anys de govern de tripartit, que continueu pensant exactament igual i recordant fa 10 anys enrere”. Manifestava Ferrándiz que “l'objectiu de tot polític que entra és treballar pel poble, no és una voluntat, és una obligació i una responsabilitat que assumixes en el moment en què et presentes a unes eleccions”. Dit açò afirmava la líder de l'oposició que l'objectiu dels membres de l'equip de govern no era eixe sinó “que la prioritat des del principi va ser que un grup de persones deixaren de governar el poble de Pego”.

El plenari de Pego acceptava per unanimitat la renúncia de Carmelo Ortolà com a alcalde. En esta ocasió era el primer tinent d'alcalde qui tancava la sessió i s'acomiadava fins el proper 20 de juliol, dissabte, que si no hi ha entrebancs, serà quan es produïsca la sessió extraordinària per a elegir Enrique Moll com a nou alcalde de la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona
guerra a gaza

Brussel·les respecta la “independència” del TPI

barcelona
política

Junts es proposarà com la “veu” catalana a Europa

barcelona
política

Riba fa una crida a votar a les europees per no afavorir l’extrema dreta

barcelona