Política

Un mosaic amb l'any del tricentenari i la consulta

A les 20.14 h es farà un mosaic i un assaig de la Via Catalana, per al qual es demanarà la participació dels assistents

Un dels moments culminants del III Festival Catalunya Vol Viure en Llibertat i amb Dignitat arribarà passades les vuit del vespre, quan, després de l'actuació de Macedònia, es demanarà als assistents al concert que facin de voluntaris per aixecar un gran mosaic i fer un simbòlic assaig de cadena humana com a suport a la Via Catalana cap a la independència organitzada per l'ANC l'11 de setembre. Es tracta de formar un gran “2014”, l'any en què es commemora el tricentenari de la pèrdua de les llibertats del poble català i al mateix temps l'any en què està prevista la consulta al poble català sobre el seu futur.

Per aquest motiu, a l'entrada al recinte de la Devesa s'entregarà a tothom una gran cartolina groga de 60 x 42 cm, que caldrà exhibir segons les instruccions que es donaran en el moment de fer el mosaic. També es demanarà a 421 voluntaris que alcin cartolines vermelles per aconseguir l'efecte òptic desitjat. Aquestes 421 persones seran les encarregades d'aixecar els quatre números, i per fer el total del mosaic caldrà un mínim de 1.539 persones. El mosaic tindrà una mida de 34 metres d'ample per 16 d'alt.

També es demanarà als assistents que s'hi vulguin sumar que facin una gran cadena humana al voltant del mosaic, com a suport a la Via Catalana cap a la independència. En el moment en què el mosaic estigui a punt, que ha de coincidir amb un quart menys un minut de nou, és a dir, a les 20.14 h, Poble que Canta entonarà Els segadors, l'himne nacional de Catalunya. Una vegada fet el mosaic es preveu la intervenció de Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, i de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural. I, tot seguit, hi haurà l'actuació de Poble que Canta. I a dos quarts de nou, Acció, La Porta dels Somnis i l'actuació d'Andreu Rifé.

2014

Fins a les tres de la tarda es podrà comprar anticipadament l'entrada per al festival. Per fer-ho es pot entrar al web www.llibertatidignitat.cat, a www.elpuntavui.cat o trucar al 902 22 10 10 de deu del matí a dues de la tarda. Si es compra l'entrada de manera anticipada, es pot accedir als descomptes per a tots els associats de les entitats col·laboradores del festival. A partir de les cinc de la tarda es podrà comprar l'entrada al recinte del camp de Mart de la Devesa. Encara que el preu previst és de 20 euros, si es porta el val que es publica avui a la portada d'El Punt Avui, es podrà adquirir al preu d'anticipada, amb un descompte de 8 euros. Els subscriptors d'El Punt Avui la podran comprar a sis euros i a dos per a la mainada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona
POLíTICA

L’extrema dreta rebenta un debat electoral a Barcelona

barcelona