Política

L'ANC demana per carta a Mas i al seu Govern que participin en la Via Catalana

L'organització també s'ha dirigit a De Gispert, als diputats del Parlament i del Congrés, a l'alcalde Trias i als regidors de l'Ajuntament de Barcelona

L'ANC ha demanat per carta al president de la Generalitat als consellers i als directors generals del Govern que participin en la Via Catalana per la Independència. En la missiva a Mas, l'organització recorda que la societat ha trobat en l'actual context de crisi un “projecte il·lusionant i en positiu que veu en la constitució d'un estat independent l'oportunitat de fer un país més just i pròsper”. L'ANC també s'ha dirigit a la presidenta del Parlament; als diputats de la cambra catalana, de les Corts i del Parlament Europeu; a l'alcalde de Barcelona, i als regidors de l'Ajuntament de la capital catalana. Els suggereixen que hi participin en les ubicacions del Parlament i de la plaça de Sant Jaume.

A diferència dels partits polítics i les entitats, que no compten amb trams reservats, l'ANC pretén que els càrrecs electes del país puguin situar-se en els trams que passen per les principals cambres representants de la sobirania nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.