Política

Els regidors no cobraran el ple extraordinari de Tavernes de Valldigna

La proposta ha sigut aprovada pel govern municipal

El govern municipal de Tavernes, format per Compromís-Bloc i PSPV, ha demanat als regidors de la corporació municipal no cobrar l'assistència al ple de caràcter extraordinari sol·licitat pels regidors del Partit Popular.

Després de l'inici de sessió de l'Ajuntament en ple per part de l'alcalde en funcions, Víctor Borràs, i l'explicació argumentada de per què sols s'ha inclòs un únic punt en el ple de caràcter extraordinari convocat per al dijous 29 d'agost a les 10 del matí, les portaveus de Compromís-Bloc, Llum Sansaloni, i del PSPV, M. Carmen Canet, han demanat a la corporació que els regidors no cobren el ple extraordinari.

El PP s'ha adherit a la proposta, mentre que inicialment no s'hi ha adherit la regidora no adscrita, raó per la qual, com que l'adopció d'aquesta decisió ha d'obtindre la unanimitat de tots els regidors, s'anava a desestimar la proposta de no cobrar els regidors.

En el segon torn de paraula, les portaveus de Compromís i PSPV han assenyalat específicament que els seus grups renunciaven a cobrar la sessió, el PP s'ha adherit també a la iniciativa i finalment la regidora no adscrita també ha acceptat no cobrar, de manera que l'Ajuntament no abonarà la assignació habitual del ple als regidors sense dedicació, xifrada en 230 euros bruts per regidor.

El ple extraordinari ha sigut el primer que s'ha celebrat a petició de l'oposició. Es dóna la circumstància que ha sigut demanat abans de les festes majors de Tavernes, en un període en què tradicionalment no se celebra mai cap ple municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
País Basc

Imanol Pradales és investit lehendakari amb els vots del PNB i el PSE-EE

Barcelona
Corea del Nord

Putin es reserva el dret a subministrar armes a Pyongyang

Barcelona
Estat espanyol

La Moncloa acusa Ayuso de deslleialtat institucional per rebre Milei

Barcelona
Política

Rull es reuneix amb Puigdemont a Bèlgica

barcelona
Política

El Fons Català de Cooperació denúncia des de Lesbos la vulneració dels drets dels refugiats

Lesbos
judicial

El jutge García-Castellón avança la jubilació al setembre

barcelona
aliança atlàntica

El neerlandès Rutte serà el pròxim secretari general de l'OTAN

barcelona
judicial

L’Audiència Nacional obliga a tancar una investigació sobre el cas del 3%

barcelona
estat espanyol

El CIS redueix la distància entre el PSOE i el PP a només un punt

barcelona