Política

Fins avui a les dues, reserva per internet el lot

Des d'aquesta tarda, la samarreta i la banderola de la Via Catalana només es podran trobar als punts de venda directa

Si encara no la l'has comprada i et vols garantir poder lluir durant la Diada Nacional la samarreta oficial de la Via Catalana cap a la Independència i la banderola i l'adhesiu corresponents, cal encarregar-los abans de les dues d'aquest migdia per internet al web www.llibertatidignitat.cat o trucant al telèfon 902 221010. Les persones que ho facin podran reservar el seu lot oficial per anar-lo a buscar en alguns dels 326 punts de recollida que hi ha arreu del Principat i que es publiquen en una doble plana de publicitat en aquesta edició.

A partir de les dues d'aquesta tarda, quan per qüestions logístiques ja no es puguin reservar per internet les samarretes i les banderoles, només es podran comprar anant presencialment a un dels 116 punts de venda de 66 ciutats i pobles catalans que col·laboren arreu del territori amb El Punt Avui i l'Assemblea Nacional Catalana. També es podran comprar a la botiga física de Vilaweb, al carrer Ferlandina, 43 de Barcelona. Els altres punts de venda digitals ja no serveixen els lots i en els punts de venda dels supermercats Bon Preu s'han pràcticament exhaurit, tot i que encara disposen d'existències en alguns establiments.

L'Assemblea Nacional Catalana ha demanat que la Via Catalana sigui groga. Comprar el lot oficial de l'ANC significa ajudar a la plasticitat de les imatges que han de donar la volta al món, però també finançar la cadena humana a la qual l'Assemblea ha destinat molt recursos per equipar els més de 30.000 voluntaris i poder disposar dels mitjans aeris necessaris per enregistrar-la. Per participar a la Via no cal portar la samarreta oficial, però fent-ho s'ajuda al seu finançament.

Si ningú es vol quedar sense el lot, l'única manera és reservar-lo per internet abans d'avui a les dues del migdia al web www.llibertatidignitat.cat o trucant al telèfon 902 221010. Els punts de venda directa en disposaran fins que s'exhaureixin les existències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona