Política

Terratrèmol polític a Montserrat dels Alcalans

L'alcalde socialista no presentarà la dimissió fins que no estiga el panorama clar i es garantisca la continuïtat de polítiques d'esquerra

L'expulsió del regidor Josep Vicent Campos del grup municipal d'Esquerra Unida del País Valencià, ha provocat un autèntic terratrèmol polític en aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, on estava previst un canvi d'alcaldia arran dels pactes signats a l'inici de la present legislatura.

L'actual regidor en cap, Josep Maria Mas, havia de presentar la dimissió durant les properes setmanes,a mans del regidor del grup Aigua, Joan García Perales, producte del pacte signat entre aquestes dues formacions polítiques que han garantit la governabilitat d ela vila durant aquest període inicial d ela present legislatura.

L'expulsió del regidor d'EUPV de Montserrat, ha creat un nou escenari municipal i com que la direcció d'Esquerra Unida ha demanat al dimissionari que torne l'acta al partit, resta un vot per fer efectiu el pacte del tripartit en la localitat.

La nova situació política ha obligat a obrir un parèntesi de reflexió entre els dos partits que composen el govern municipal i la direcció local d'Esquerra Unida i, és per això que han acordat posposar la decisió de la dimissió de l'actual alcalde de Montserrat fins que no es resolga la nova configuració d ela governabilitat local.

D'aquest manera, en una nota de premsa feta arribar als mitjans de comunicació valencians, s'assegura que els acords signats entre els dos partits (PSPV-PSOE i Aigua) segueixen vigent i es faran efectius quan s'estabilitze la situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.