Política

política

Llum verd a Tossa per poder tenir horts urbans

El ple de Tossa de Mar va aprovar ahir per unanimitat el reglament dels futurs horts urbans de titularitat municipal que se situaran al costat de Sant Eloi, a la carretera en direcció a Llagostera. Ja s'estan arreglant els terrenys i s'hi ha fet arribar aigua regenerada, que només serà utilitzada per a sistema de reg localitzat (degoteig). Es tracta de 27 horts que se cediran a veïns de la localitat durant un màxim de quatre anys perquè puguin treballar la terra. El sistema d'adjudicació es farà mitjançant sorteig públic.

Per altra banda, també es va aprovar tornar a posar a exposició pública el POUM, en compliment d'una sentència judicial. El tema va dividir el vot del grup de CiU. Per una banda, Imma Colom, Joan Antoni Hervias, Emili Oller i Joaquim Coris van abstenir-se, mentre que Assumpta Margenats i Teresa Moré hi van votar a favor, fent costat en aquest tema a l'equip de govern de TU i el PSC. Margenats va argumentar que s'ha de trobar un punt de consens “per no provocar més cansament”, i que aquest tema, que ha marcat la vida política de Tossa durant molts anys, “no es pot eternitzar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia