Política

Sebastià denunciarà el desviament de fons del Banc d'Inversions Europeu per part de la Generalitat

L'eurodiputat de Compromís ha constatat els fets al col·legi El Bracal de Muro amb qui s'ha compromés a investigar les irregularitats davant Brussel·les

Durant la seua visita de treball al Comtat va estar acompanyat de l'alcalde de Muro, Rafa Climent i el portaveu de Compromís a Alacant, Tomàs Mestre

L'eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, es va comprometre, davant la Plataforma Bracal —al col·legi de Muro fa sis anys que els xiquets estudien en barracons— a investigar el suposat desviament de fons del Banc Europeu d'Inversions que la Generalitat hauria d'haver destinat a construir un nou centre, per això aquesta mateixa setmana demanarà una reunió amb els responsables de la institució econòmica que fa uns mesos ja van enviar una comissió a Muro a investigar els fets.

Sebastià es va reunir al mateix centre amb representants de la Plataforma, acompanyat de l'alcalde de Muro, Rafa Climent i el portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, de qui va conéixer de primera mà la situació que travessa el col·legi, molt similar a la del CEIP Sant Joan de la Ribera de Burjassot i que també inclourà en la investigació.

La jornada de treball de l'europarlamentari valencià va començar a Agres, on va visitar i conéixer la problemàtica del centre educatiu El Teix davant l'imminent inici del curs escolar, després de visitar Muro, Sebastià es va desplaçar a Cocentaina on un altre col·legi està pendent de les obres de la Generalitat, el CEIP Sant Joan Bosco i finalment es va reunir amb l'Associació Intercultural Travadell de Millena.

Dinar comarcal

La visita es va aturar a Benilloba, on Compromís estrena col·lectiu local, per a fer un dinar amb representants de tota la comarca, com els alcaldes de Muro, Agres o Gaianes i membres de col·lectius de Millena, Penàguila, Biar, Alcoi, La Torre de les Maçanes, Cocentaina, Banyeres, Onil, Beniarrés i el propi Benilloba, entre d'altres.

Una trobada on es va palesar la bona salut de la formació nacionalista de cara als pròxims compromisos electorals i on Rafa Climent i Tomàs Mestre van mostrar la seua sintonia i intenció de concórrer a les primàries de Compromís per a presentar-se a les Corts Valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

L’entorn i els socis de Sánchez l’animen a continuar

Barcelona
escòcia

L’SNP trenca la coalició de govern amb els Verds

barcelona
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona
Estat espanyol

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona