L'Alcalde de Calp nega que hi haja dèficit de 14 milions d'euros

L'Alcalde de Calp, Ximo Tur, ha hagut de contestar a la conferència de premsa realitzada, temes de caràcter econòmic, hagut compte que aquest ha estat l'eix principal de la troba amb el mitjans de comunicació presents en aquesta convocatòria.

En aquest sentit ha manifestat que dir que el dèficit és de 14 milions d'euros és una predicció aventurada dels socialistes i la dada real no es pot conèixer fins que no s'acabe de recaptar en voluntària, cap a finals de setembre. L'alcalde ha comparat aquesta notícia llançada pels socialistes calpins, a la que en el seu dia van emetre en relació a una hipotètica apujada dels impostos, que mai no s'ha produït, almenys fins ara.

Pel que fa als comptes municipals, el primer edil, ha assegurat que el deute municipal ha baixat dels 32.167 milions d'euros a 29.215 actuals i ha afegit que això es troba d'aquesta manera, degut a la inestabilitat pressupostària que s'arrossega des de l'any 2007, data des de la qual es prorroguen els comptes de la Corporació.

Ximo Tur assegura que «l'Ajuntament aplica els principis de la Intervenció General de l'Estat, amb caixa única i encara que hi ha dificultats de tresoreria, procurem realitzar una bona gestió i paguem els nostres deutes». L'alcalde de Calp ha negat les acusacions de «descontrol» i «malbaratament» abocades i ha anunciat que s'està corregint l'existència de factures de reconeixement extrajudicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona
Estat Espanyol

Podem fa costat a Sánchez i denuncia una persecució

barcelona

Sánchez es planteja renunciar després de l'acusació contra la seva dona

Barcelona
Política

Mor Joan Casas Montaña, exalcalde de Cornellà del Terri

política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona