Política

La Guàrdia Civil deté a l'aeroport de Barajas un directiu d'Urbaser en el marc de l'operació Petrum

Jordi Duran havia de ser detingut dimecres però es trobava de viatge

L'arrest s'ha produït aquest matí quan l'empresari ha tornat del viatge

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous el directiu de l'empresa Urbaser, filial d'ACS, Jordi Duran, en el marc de l'operació Petrum III que investiga suposades comissions irregulars a CDC a canvi d'adjudicacions d'obres i serveis públics.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, Duran és un dels empresaris que la Guàrdia Civil tenia previst arrestar aquest dimecres i, de fet, inicialment es va arribar filtrar la seva detenció. Però finalment no ho va poder fer perquè el directiu es trobava de viatge a Cuba i això ha endarrerit l'arrest fins avui, quan ha estat detingut en arribar a l'aeroport de Madrid-Barajas de tornada de l'illa caribenya, segons han confirmat a l'ACN fonts policials.

La detenció s'ha produït a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció, que ha demanat el seu ingrés a la presó sense fiança per destrucció de proves per un temps limitat, després del qual quedaria en llibertat provisional.

Amb la detenció de Duran, s'eleva a set el nombre d'empresaris arrestats en la tercera fase de l'operació Petrum, que ahir va comportar el registre de la seu de CDC i la detenció del seu administrador, Andreu Viloca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia