Política

Garcia Albiol: “Sembla que hem guanyat, ara falta veure la magnitud d'aquesta victòria”

El líder del PP al Parlament constata que “la nit serà llarga”

El dirigent popular destaca que l'alta participació a Catalunya “demostra que Espanya i la política espanyola importen”

El líder del grup popular al Parlament de Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha reaccionat a les primeres projeccions dels resultats de les eleccions d'aquest 20 de desembre destacant la “previsible” victòria del PP a l'Estat. Segons el sondeig a peu d'urna de TV3, els populars serien la primera força al Congrés amb una forquilla d'entre 114 i 118 diputats; a Catalunya se situaria a l'última posició, amb 5-6 diputats.

“Previsiblement el PP ha guanyat les eleccions, però en un context molt complicat. Ara falta veure la magnitud d'aquesta victòria”, ha dit Garcia Albiol en la primera compareixença dels populars catalans després del tancament dels col·legis electorals. “Sembla que hem guanyat; tot fa preveure que la nit serà molt llarga”, ha constatat.

El dirigent del PP també ha volgut posar de manifest que l'alta participació en aquests comicis, segons ell, “demostra que a Catalunya, Espanya i la política espanyola importen”. “Les dades de participació mostren que la participació s'ha mantingut i fins i tot ha pujat més que a la resta de l'Estat”, ha assenyalat

Des del carrer Génova, el vicesecretari de Comunicació del PP estatal ha valorat que “el PP continuaria sent la força majoritària i preferida dels espanyols”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia