El PSC de Sant Feliu de Codines impulsa una moció de suport a les consultes populars al municipi

El govern municipal de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), format pel PSC i ERC, té previst aprovar avui una moció que impulsa les consultes populars al municipi, per exemple sobre la independència de Catalunya. Es tracta del primer ajuntament governat per socialistes que proposa una moció d'aquest tipus al Vallès Oriental, contradient les directius del partit a la comarca. La moció es presentarà en un ple en què també n'hi ha una altra de suport a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i una, proposada per l'oposició –CiU i Independents per Sant Feliu–, de la plataforma Decidim.cat. En el mateix ple també està previst aprovar una moció de suport en commemoració del centenari de l'afusellament de Ferrer i Guàrdia.

La moció de suport a les consultes populars du el nom de Moció de suport a la democràcia participativa i s'introdueix afirmant que el govern municipal de Sant Feliu de Codines, «creient com creu en la participació ciutadana en els afers importants de la gestió municipal i del país en general», proposa acordar «acceptar com una cosa més de l'esdevenir social i quotidià de qualsevol comunitat qualsevol consulta popular organitzada per qui vulgui que vagi encaminada a saber l'opinió sobre temes importants que afectin la vida social, com per exemple les consultes populars que actualment sorgeixen sobre la independència, o com la consulta que es va fer el dia 15 d'octubre entre els veïns del barri del Serrat de Vic sobre el disseny definitiu del nou parc, o les que algun dia puguin sorgir sobre temes d'especial rellevància per al nostre esdevenir comú».

EL PERSONATGE

PERE PLADEVALL
alcalde socialista de sant feliu de codines
La seva candidatura va ser escollida en les eleccions municipals del 2007 pel 56,01% dels vots


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.